Tracker 20AH

Standaard verzending 3 - 7 Werkdagen

Nieuw in ons assortiment! Deze sportieve elektrische scooter is voorzien van 20AH accu met 2000Watt motor waardoor u gemakkelijk 60km op een accu kunt rijden*. Ook geschikt voor de grotere personen!

De scooter voorzien van hydraulische voor- en achtervering en 12inch velgen met brede banden voor ultiem comfort. Standaard voorzien van alarm met startonderbreking en keyless go.

Omdat u niet hoeft te tanken vormt het ' tankgedeelte' een afsluitbaar opslagcompartiment

Scooter is leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u) en wordt gratis op naam gezet en thuis afgeleverd.

Deze RDW goedgekeurde scooter voldoet aan alle hedendaagse veiligheidsnormen. De scooter is voorzien van alle RDW-standaarden zoals een hoorn, voor- en achterlicht en voor- en achter knipperlichten.  De scooter heeft hydraulische schijfremmen inclusief E-ABS, hydraulische schokdempers en brede banden die de scooter niet alleen een stoer uiterlijk geven maar ook zorgen voor stabiliteit en rijcomfort.
 

Het frame van de scooter is van kwalitatief sterk staal. De bodem en de spatborden van het frame bestaan uit kunststof. Het zadel is gemaakt van stevig materiaal en de zachte vulling zorgt voor een comfortabele zit tijdens je rit.
 
Met een stalen standaard kun je de scooter neerzetten. Als extra veiligheid kan de scooter niet starten als de standaard is uitgeklapt om ongelukken te voorkomen.

STERKE ELEKTROMOTOR EN ACCU

De Tracker  heeft standaard een 2000Watt sterke elektro borstelloze naafmotor. Het voordeel van de borstelloze naafmotor is dat deze geen onderhoud nodig heeft omdat er geen ketting of aandrijfriem aanwezig is.  De motor heeft een trekkracht van 120 N/M. Dit is voldoende om een helling met een stijgingspercentage van 30% op te rijden! De kracht en snelheid van de scooter is via het dashboard te regelen door middel van een knop op het stuur.
 
Het opladen van de elektrische scooter kan via een standaard stopcontact. Het volledig opladen van de accu neemt ongeveer 6 uur in beslag. De accu kan in 2 tot 3 uur opgeladen worden tot 75%. 

*de actieradius is een gemiddelde gebaseerd op praktijkervaringen en kunnen geen rechten aan ontleend worden. De actieradius wordt o.a. beïnvloed door omgevingstemperatuur, ballast in kg, evt. windscherm, rij- gedrag en/of omgeving, etc.