Stekkerscooter wil elektrisch rijden toegankelijk maken voor een breed publiek.


Wij vinden het belangrijk dat iedereen in stijl kan bijdragen aan een duurzame samenleving door het aanbieden van moderne, betaalbare en kwalitatieve elektrische scooters.

De markt voor elektrische scooters heeft enorme potentie en wij willen een sterke positie innemen voor de gene die geen standaard scooter wilt rijden, maar klaar is voor een unieke ervaring!


Stekkerscooter staat voor:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Veiligheid 
  • Fun


Oprichting en toekomst van Stekkerscooter
Stekkerscooter is in 2018 opgericht uit interesse voor elektrische voertuigen. In de afgelopen jaren hebben we steeds meer kennis gekregen van e-scooters en andere elektrische vervoersmiddelen op het gebied van ontwikkeling, veiligheid, techniek en kwaliteit. Deze kennis willen wij graag overdragen aan onze partners om daarmee de elektrische scooterverkoop te stimuleren.

Import en Groothandel
Sinds 2021 zijn wij ons meer gaan richten op de groothandel van eigen geïmporteerde e-scooters. Heeft u interesse in een partnerschap? Stuur dan een email naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Verbeterde kwaliteit
Om dit een succes te maken hebben wij geïnvesteerd in kwaliteitsprocessen. Onze elektrische scooters worden voor aflevering individueel nagelopen door onze monteur. Daarnaast vervangen wij de onderdelen die, naar onze mening, niet voldoen aan onze kwaliteitsmaatstaven, door hoogwaardige onderdelen. Zo zien wij onze e-scooters voor een lange tijd op de weg, zonder problemen. Zo hebben wij al een klant met ruim 20.000 kilometer op de teller, zonder enige problemen. Dit is wat wij voor alle klanten willen bereiken.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het onderhoud bij ons onder te brengen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere scooterbedrijven!

Created with Sketch.


Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!