elektrische scooters stekkerscooter zeeland brabant

Helmplicht snorfietsen

Naar verwachting zal de helmplicht 1 juli 2022 in werking treden. 

Verschillende partijen en snorfietseigenaren hebben aangegeven een motorfietshelm te zwaar en te weinig ventilerend te vinden voor sommige soorten snorfietsen. Daarom heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat TNO laten kijken naar de veiligheid van een speed-pedelec-helm.Als de uitkomsten van het onderzoek naar de veiligheid van een speed-pedelec-helm positief zijn dan is het voor snorfietsers dus mogelijk om niet alleen de bromfietshelm te kiezen, maar ook de speed-pedelec helm. 

Stekkerscooter biedt nu aan uw elektrische snorfiets om te laten keuren naar bromfiets zodra de helmplicht ingevoerd wordt. 

elektrische scooters stekkerscooter zeeland brabant

Nieuw! AGM & EVO-Maxx e-scooters

Stekkerscooter gaat 2021 in met 3 unieke nieuwe scooter modellen! De AGM Goccia, EVO-Maxx E-Vantage én de EVO-Maxx E-Line zijn aan ons assortiment toegevoegd. 
Deze elektrische scooters zijn een wat kleinere en goedkopere optie wanneer je een scooter wilt aanschaffen. Ze zijn wendbaar, uniek en super comfortabel. Neem een kijkje in onze webshop, hier vindt je foto's en specificaties. Of kom ze, op afspraak, bekijken in onze showroom in Goes!

elektrische scooters stekkerscooter zeeland brabant

Nieuwe locatie hoofdvestiging in Goes

Op 1 december 2020 opende Stekkerscooter zijn deuren in 'The Boatshed' in Goes. Hier kunnen jullie als particulier of ondernemer, op afspraak, langskomen voor een proefrit, of gewoon om een kijkje te nemen bij onze elektrische scooters. 
Naast showroom is dit ook onze werkplaats, waar we jouw e-scooter verbeteren, repareren en waar je een heerlijk bakje koffie kunt komen drinken. Vanuit hier kunnen we Stekkerscooter steeds verder uitbreiden!
Oostschans 42, 4463 AM, Goes.

elektrische scooters stekkerscooter zeeland brabant

Stekkerscooter in Etten-leur

Vanaf 1 mei 2019 kunt u langskomen bij onze partner in Etten Leur, Marijnissen Occassions aan de Mon Plaisir, waar onze elektrische scooter tentoon gesteld staan. Kom gerust langs voor meer informatie en een proefrit.

elektrische scooters brabant

Stekkerscooter in Renesse

Vanaf 10 maart 2019 kunt u langskomen bij onze partner in Renesse, Bagpoint Renesse, waar onze elektrische scooter tentoon gesteld staan. Kom gerust langs voor meer informatie en een proefrit!

elektrische scooters zeeland


Helmplicht elektrische snor scooters

Gemeenten mogen tegenwoordig zelf bepalen of snor scooters op het fietspad of de rijbaan moeten rijden en of een helmplicht gaat gelden. Per 8 april 2019 zal Amsterdam de helmplicht invoeren. Tevens zullen in bepaalde gebieden de snorscooters op de rijbaan moeten. Dit geldt 'uiteraard' ook voor elektrische snorscooters. 

Stekkerscooter biedt standaard de scooters aan als snor of bromscooter en worden als zodanig op kenteken gezet. Mocht u onze elektrische scooter als snorscooter hebben aangekocht, dan kunnen wij u helpen om de snelheid weer naar 45km/u per uur te zetten en vervolgens een nieuwe keuring bij het RDW aanvragen als bromscooter. 

U kunt uiteraard ook direct bij ons de elektrische scooter als bromscooter aanschaffen.