HelmpY! 

De comfortabele, lichtgewicht helm voor snorscooter en Speed-Pedelec bestuurders. Door ons zelf ontworpen met Europese certificering en mogelijkheid tot cijferslot.

Voor iedere snorfietser

Team Stekkerscooter heeft zelf een helm ontworpen die voldoet aan de helmplicht eisen die op 1 januari 2023 zijn ingegaan. HelmpY is van origine een fietshelm. Hierdoor is hij licht, comfortabel, maar we hebben de helm versterkt zodat je deze op jouw elektrische snorscooter ook kunt dragen. 

Geïntegreerde LED-verlichting

Een uniek onderdeel van deze snorfiets helm is de geïntegreerde LED verlichting aan de achterkant van de helm. Hierdoor kun je met jouw e-scooter extra veilig door het verkeer manoeuvreren. 

Zeer goede ventilatie

HelmpY! heeft in totaal 13 ventilatie kanalen die met elkaar verbonden zijn. 4 aan de bovenkant en 9 aan de achterkant. Dit draagt bij aan het comfort van onze scooterhelm!

Wasbare & vervangbare padding

Rij je vaak op je e-scooter? Dan kan het zijn dat de binnenkant op den duur vies wordt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de paddings wasbaar én vervangbaar zijn!

Cijferslot

Het is mogelijk om bij HelmpY een cijferslot aan te vragen. Hiermee kun je de helm veilig aan de scooter vast maken en hoef je deze niet de hele tijd bij je te dragen!

Verstelbaar vizier

Het vizier van HelmpY! is verstelbaar en verwijder baar. Zo kun je zelf jouw meest comfortabele optie kiezen.

Maatvoering

Onze snorscooter helm is in 4 maten verkrijgbaar. Daarnaast zit er aan de achterkant van de helm een verstelbare ring waarmee je de helm precies pas kunt maken.

Meer maatinformatie en om HelmpY! te bestellen