Financier jouw e-scooter via Scooterflex!

Een scooter kopen wordt met Scooterflex een stuk gemakkelijker. Hiermee lease je een elektrische scooter van Stekkerscooter met een overzichtelijk betaalplan, waarbij we altijd transparant en eerlijk zijn over de voorwaarden.

Iedere maand betaal je jouw e-scooter stukje bij beetje aan ons terug. Of je betaalt alleen een deel van de scooter maandelijks terug. Dat is volledig aan jou.

Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat, of vraag gelijk jouw financiering aan!

Geen verrassingen

Financier jij je e-scooter via Stekkerscooter met Scooterflex, dan heb je een vast termijn krediet. Dus geen doorlopend krediet.

Altijd eerlijk

Er zijn geen kleine lettertjes bij de financiering van jouw e-scooter. Er zijn dan ook geen afsluitings- of administratiekosten.

Sneller klaar

Via Scooterflex kun je altijd boetevrij aflossen. De elektrische scooter is daarnaast altijd direct na het afsluiten van de lease van jou!

Hoe werkt de financiering?

Stap 1. Vul het aanvraagformulier voor de scooter financiering in op onderstaande pagina. Aan het einde van het formulier kies je bij de Dealer keuze voor Stekkerscooter. Dit is geheel vrijblijvend! Door dit formulier in te vullen kunnen we kijken of je in aanraking komt voor een (gedeeltelijke) financiering van de elektrische scooter naar keuze. Vul hierbij, alsjeblieft het gewenste e-scooter model in.*

Stap 2. Wanneer je aanvraag goedgekeurd is krijg je hierover bericht. Je kunt nu de contracten ondertekenen en de documenten opsturen die nodig zijn om de financiering officieel aan te vragen.

Stap 3. De financiering zal van start gaan! Na de definitieve goedkeuring en de eerste betaling nemen we contact met je op om de elektrische scooter bij je af te leveren! 

Wil je financiering aanvragen?

Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!