nooKI

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 7 Werkdagen

De grote broer van de minimalist! Ten opzichte van de minimalist heeft deze elektrische scooter standaard een 20AH accu met 2000Watt motor waardoor u gemakkelijk 60km op een accu kunt rijden. Daarnaast is de scooter voorzien van hydraulische achtervering en 13inch velgen met brede banden voor ultiem comfort. De uitneembare accu is goed opgeborgen onder het zadel en makkelijk uitneembaar om binnen 6 uur volledig op te laden. Standaard voorzien van alarm met startonderbreking en keyless go!

Scooter is leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u) en wordt gratis op naam gezet en thuis afgeleverd.

Deze RDW goedgekeurde scooter voldoet aan alle hedendaagse veiligheidsnormen. De scooter is voorzien van alle RDW-standaarden zoals een hoorn, voor- en achterlicht en voor- en achter knipperlichten.  De scooter heeft hydraulische schijfremmen inclusief E-ABS, hydraulische schokdempers en brede banden die de scooter niet alleen een stoer uiterlijk geven maar ook zorgen voor stabiliteit en rijcomfort.
 
Dit model is standaard uitgevoerd met alarm met wegrijblokkering en afstandbediening. Op het digitale LCD scherm wordt de accustand en de snelheid weergegeven. Het model is nu ook verkrijgbaar met een dubbel zadel (geen meerprijs).
 
Het frame van de scooter is van kwalitatief sterk staal. De bodem en de spatborden van het frame bestaan uit kunststof. Het zadel is gemaakt van stevig materiaal en de zachte vulling zorgt voor een comfortabele zit tijdens je rit.
 
Met een stalen standaard kun je de scooter neerzetten. Als extra veiligheid kan de scooter niet starten als de standaard is uitgeklapt om ongelukken te voorkomen.

Sterke elektromotor en accu

De Nooki  heeft standaard een 2000Watt sterke elektro borstelloze naafmotor. Het voordeel van de borstelloze naafmotor is dat deze geen onderhoud nodig heeft omdat er geen ketting of aandrijfriem aanwezig is.  De motor heeft een trekkracht van 120 N/M. Dit is voldoende om een helling met een stijgingspercentage van 30% op te rijden! De kracht en snelheid van de scooter is via het dashboard te regelen door middel van een knop op het stuur.
 
Het opladen van de elektrische scooter kan via een standaard stopcontact. Het volledig opladen van de accu neemt ongeveer 6 uur in beslag. De accu kan in 2 tot 3 uur opgeladen worden tot 75%. We raden aan om de accu zo vaak mogelijk volledig op te laden om de levensduur van de accu te bevorderen en om zelfontlading (met name bij langere stilstand) te voorkomen.