Losse accu's

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 7 Werkdagen

20Ah, 30Ah of 45 Ah Accu's voor alle modellen.

Bij de DuoCruiser is het mogelijk om accu's te bestellen voor in de bodemplaat en onder het zadel. Hierdoor verhoogd de actieradius aanzienlijk en kun je met jouw elektrische scooter een verre rit maken!

De accu's zijn per stuk te koop en kunnen opgehaald of afgeleverd worden (in overleg). 

Soms is het ook handig om, ook al kun je geen twee accu's tegelijk in de elektrische scooter kwijt, een extra accu thuis te hebben. Op deze manier hoef je nooit bang te zijn dat je niet weg kunt. Je kunt er altijd één opgeladen hebben liggen! Ideaal toch? 

Ah

Onze extra accu's kunt u bestellen voor verschillende modellen e-scooters. Dit kunt u aangeven in de opties boven de bestelknop. Voor iedere Stekkerscooter geldt een andere hoeveelheid Ah per accu. 

Duurzaam onderweg

Met onze elektrische scooters bent u duurzaam bezig. In deze tijd is dat ontzettend belangrijk. Daarom zijn e-scooters ook steeds meer in trek. Help je ook mee om de wereld een stukje duurzamer te maken?

Nooit meer zonder stroom

Nooit meer zonder stroom door een extra accu 'op zak'. Leg er eentje extra voor de pak of kun je er misschien 3 kwijt omdat je een DuoCruiser hebt?