MINIMALIST

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 7 Werkdagen

De zeer comfortable, robuuste en strak uitziende Minimalist. Met krachtige onderhoudsvrije elektromotor en  lithium-ion uitneembare accu met actieradius van maar liefst 40km 0f 65km zal je iedereen doen omkijken! Deze scooter is binnen 6 uur 100% opgeladen.

Zowel op blauwe kentekenplaat (25km/u) als gele kentekenplaat (45km/u) leverbaar.

STANDAARD UITVOERING ELEKTRISCHE SCOOTER MINIMALIST

* Keyless Go 
* Alarm met afstandbediening en wegrijblokkering
* 12 AH Lithium 60V afneembare accu met oplader (40 km actieradius)
* LCD scherm met schelheidsmeter, accustand en 3 versnellingen
* Hydraulische remmen met E-ABS en schokdempers

* Zijspiegels
* Richtingaanwijzers
* Stuurslot
* Standaard met wegrijblokkering

Extra Opties
*  Accu upgrade 20AH (actieradius 65km) voor €200 (zie webshop)


Afmetingen Product      :                             170 cm * 42 cm * 70 cm (l x b x h)

Gewicht                                 :                             58 kg                                                                          

Maximale lading               :                             200 kg

Maat of afmetingen

Minimalistish design en comfortabele elektrische scooter


Strak minimalistisch design en super comfortabel. De standaard uitvoering is te personaliseren door de spatborden te vervangen in een andere kleur (leger groen, camouflage en diverse special paints). Daarnaast zijn er verschillende asseccoires los te verkrijgen waardoor je de scooter in je eigen stijl kunt customizen. 
 
Deze RDW goedgekeurde scooter voldoet aan alle hedendaagse veiligheidsnormen. De scooter is voorzien van alle RDW-standaarden zoals een hoorn, voor- en achterlicht en voor- en achter knipperlichten.  De scooter heeft hydraulische schijfremmen inclusief E-ABS, hydraulische schokdempers en brede banden die de scooter niet alleen een stoer uiterlijk geven maar ook zorgen voor stabiliteit en rijcomfort.
 
 Dit model is standaard uitgevoerd met alarm met wegrijblokkering, gps en afstandbediening. Op het digitale LCD scherm wordt de accustand en de snelheid weergegeven.
 
Het frame van de scooter is van kwalitatief sterk staal. De bodem en de spatborden van het frame bestaan uit kunststof. Het zadel is gemaakt van stevig materiaal en de zachte vulling zorgt voor een comfortabele zit tijdens je rit.
 
 Met een stalen standaard kun je de scooter neerzetten. Als extra veiligheid kan de scooter niet starten als de standaard is uitgeklapt om ongelukken te voorkomen.

Sterke elektromotor en accu

De Minimalist heeft standaard een 1200Watt sterke elektro borstelloze naafmotor. Het voordeel van de borstelloze naafmotor is dat deze geen onderhoud nodig heeft omdat er geen ketting of aandrijfriem aanwezig is.  De motor heeft een trekkracht van 120 N/M. Dit is voldoende om een helling met een stijgingspercentage van 30% op te rijden! De kracht en snelheid van de scooter is via het dashboard te regelen door middel van een knop op het stuur.
 
Het opladen van de elektrische scooter kan via een standaard stopcontact. Het volledig opladen van de accu neemt ongeveer 4 tot 6 uur in beslag. De accu kan in 2 tot 3 uur opgeladen worden tot 75%. We raden aan om de accu zo vaak mogelijk volledig op te laden om de levensduur van de accu te bevorderen en om zelfontlading (met name bij langere stilstand) te voorkomen. 

Verschillende onderdelen zoals remblokken zijn los te verkijgen in onze webshop.