MAESTRO 2.0

Standaard verzending 3 - 7 Werkdagen

Deze scooter geeft je het echte chopper gevoel en rijdt zeer strak over de weg!

De Maestro heeft alles wat je van een hedendaagse elektrische scooter mag verwachten, hydraulische vering, schijfremmen, alarm met wegrijdblokkering en keyless go en een uitneembare lithium CE-goedgekeurde 20AH accu waarmee je tussen de 40 en 60 kilometer actieradius hebt. met de 30AH accu kunt u tot 90 kilometer rijden*.

Veiligheid staat bij ons voorop en daarom laten wij al onze scooters keuren door de RDW, zodat wij je de garantie kunnen geven dat deze scooter top is. De scooter is voorzien van alle RDW-standaarden zoals een hoorn, voor- en achterlicht en voor- en achter knipperlichten.  De scooter heeft hydraulische schijfremmen inclusief E-ABS, hydraulische schokdempers en brede banden die de scooter niet alleen een stoer uiterlijk geven maar ook zorgen voor stabiliteit en rijcomfort.

Op het digitale LCD scherm wordt de accustand en de snelheid weergegeven.

Het frame van de scooter is van kwalitatief sterk staal. De bodem en de spatborden van het frame bestaan uit kunststof. Het zadel is gemaakt van stevig materiaal en de zachte vulling zorgt voor een comfortabele zit tijdens je rit.

Met een stalen standaard kun je de scooter neerzetten. Als extra veiligheid kan de scooter niet starten als de standaard is uitgeklapt om ongelukken te voorkomen.

MOTOR EN ACCU

De Meastro heeft standaard een 2000Watt sterke elektro borstelloze naafmotor. Het voordeel van de borstelloze naafmotor is dat deze geen onderhoud nodig heeft omdat er geen ketting of aandrijfriem aanwezig is.  De motor heeft een trekkracht van 95 N/M. Dit is voldoende om een helling met een stijgingspercentage van 30% op te rijden. De kracht en snelheid van de scooter is via het dashboard te regelen door middel van een knop op het stuur.

Het opladen van de elektrische scooter kan via een standaard stopcontact. Het volledig opladen van de accu neemt ongeveer 4 tot 6 uur in beslag. 


Verschillende onderdelen zoals remblokken zijn los te verkijgen in onze webshop.

*de actieradius is een gemiddelde gebaseerd op praktijkervaringen en kunnen geen rechten aan ontleend worden. De actieradius wordt o.a. beïnvloed door omgevingstemperatuur, ballast in kg, evt. windscherm, rij- gedrag en/of omgeving, etc.